top of page

Frygtløs(Blog fra okt 2016)

Hvad jeg egentlig vil prøve at fortælle her er lidt uvist for mig endnu, men mine fingre taster derudad, så nu prøver jeg at give slip på styringen.


Der er et eller andet, en eller anden symbolik i, at når jeg efter at have guidet en meditation eller efter hver yogaundervisning slår øjnene op, så falder mit blik på lægehuset overfor.

Det er lidt af en oplevelse for mig.

Lægehuset, hvor jeg sad for to år siden - nærmest på dato - og min verden var ramlet... igen!

For ja! jeg skulle åbenbart også have det bøjet i neon. Som mange andre, desværre.

Tæppet var rykket fuldstændigt væk under mig... Jeg var i frit fald og angstens klamme fingre flåede mig nedad, nedad, nedad, så jeg faldt hurtigere og hurtigere ned i dybet og tvivlede på, at der var nogen bund. Angsten - jeg!- kom til at overbeviste mig om, at der ikke var nogen bund.


Hvor har mit verdensbillede dog forandret sig.

Det... er... helt... vildt!…

Det føles underligt melankolsk ooooog faktisk ret fantastisk.

Jeg kommer i tanker om, at efter den første sygemelding havde jeg en lignende - omend mere: "hvor er jeg ovenpå igen-agtig" succes oplevelse.

Efter en sygemelding på blot 6 uger (tsk tsk) var jeg tilbage på arbejde igen på fuld tid (stort suk), men gik om ikke andet sideløbende til samtaleterapi hos en kognitiv psykolog.

Jeg husker det så tydeligt. Da jeg havde været tilbage på job et par måneder, sluttede samtaleterapien og jeg følte mig "rask". Succes.

Men.

Den dér succes fornemmelse, hvor jeg igen følte mig stærk og hvor er jeg ovenpå, ramte mig for alvor den dag jeg var ude at løbe en tur og jeg simpelthen løb forbi min psykologs klinik.

Det var en ret lang tur. Ligegyldigt hvor mange km, men til dato den længste rute jeg har løbet.

Det var en milepæl for mig... troede jeg.