Om Karbech

IMG_3475.jpg

Et roligt helle

På den lidt anonyme Omøvej i Næstved, skænker man knap de fabriksagtige bygninger en tanke. Store røde bygninger. Et lægecenter. Værksted. Lagerbygninger… Men bag den ene af de røde murstensfacader gemmer der sig en diamant.

En oase.

Et helle.

En tidslomme.

Så snart du træder ind ad døren og den lukker sig bag dig,

sænker der sig stille en uforklarlig ro.

Duften, lyden, menneskerne, selve stedet… byder dig velkommen. 

Yoga der skaber selvomsorg

... er yoga der nærer. Der inviterer. Der vækker din nysgerrighed.

Det er yoga uden præstation, burde/skulle eller ønsket om at opnå et bestemt mål. Det er yoga til dig der, hvor du er i livet lige nu.

Det er lækker yoga der lader dig op, så du kan vise omsorg for andre med endnu mere overskud og nærvær.

Fællestræk for forløb

Vores forløb bliver undervist med nærvær, kærlig venlighed, meditation og omsorg som fællesnævner.Fra hjerte til hjerte - nænsomt.

Vores dygtige undervisere har selv gået vejen.

En af deres grunduddannelser er den samme og det de har lært brænder de for at give videre. Med stor respekt for kroppens grænser, og at det kroppen har brug for er meget individuelt, vil de guide dig skridt for skridt derfra hvor DU er lige nu. 

Om stedet

Når du går på et forløb hos os, sker det i rolige og stemningsfulde omgivelser. Er du nysgerrig efter, hvordan der ser ud, kan du se billeder på siden "Om stedet" eller ved at trykke på knappen herunder.

Om underviserne

Vi har samlet et hold af helt exceptionelt dygtige undervisere, der bringer hver deres energi og inspiration ind i rummet. Deres baggrund favner over vidt forskellige bevægelsesformer, deres historier er forskellige og alligevel har de så meget til fælles. Bl.a. deler de et brændende ønske om at skabe et trygt rum, hvor du kan lade op og nære omsorg for dig selv.