MediYoga

Medicinsk, terapeutisk, meditativ

I den stadigt mere stressfyldte verden vi lever i, er der brug for flere effektive værktøjer til at skabe bedre balance i vores liv og dagligdag.

MediYoga er et særdeles effektivt værktøj og velegnet til dig, der ønsker at gøre noget godt for dig selv, din krop og dit sind og til dig, der har rygproblemer, søvnbesvær, for højt blodtryk, et svækket immunforsvar, stress, kræft, migræne, kroniske smerter, angst, depression eller andre fysiske og psykiske udfordringer.

MediYoga betyder medicinsk yoga og er en terapeutisk meditativ yogaform, der udspringer af Kundalini Yoga og arbejder både på det fysiske, psykiske, mentale, hormonelle og spirituelle plan.

 

Et MediYoga program indeholder flere elementer:

Vi starter og slutter med et mantra. Vi laver åndedrætsøvelser, forskellige yogaøvelser, afspænding og meditation. Mellem øvelserne er der korte hvil, så øvelsen kan integrere sig i din krop og dit sind. Alle øvelserne udføres blidt og kontrolleret og kan laves på en yogamåtte eller på en stol. Alle kan være med. Der er tid til spørgsmål og delinger hver gang.

 

Åndedrættet spiller en fundamental rolle i MediYoga. Ifølge yogaens filosofi indeholder åndedrættet en vital kraft, kaldet prana. Åndedrættet er for de fleste mennesker en ubevidst funktion. Men det kan ændres bevidst via forskellige åndedrætsteknikker, som påvirker dit velvære. I MediYoga bruger vi bl.a. åndedrætsøvelsen ”Lange dybe vejrtrækninger” igennem hele yogaprogrammet.

MediYoga er udviklet i Sverige i samarbejde mellem flere af de største hospitaler og Karolinska Instituttet. Yogaen medregnes som behandlingsmetode ved mange svenske, norske og amerikanske hospitaler på områder som f.eks. rehabilitering af patienter med slagtilfælde og til hjerte- og kræftpatienter og resultaterne er positive.

Forløbet giver dig

heart.png

Et forbedret blodomløb og sænker dit blodtryk

Mere fleksible og stærkere muskler

Et hjerte, der ikke længere er på overarbejde

power_edited.png

Forbedrer din fordøjelse og hormonbalance

Reducerer affaldsstoffer

Det giver dig mere energi og velvære

Forbedrer dine søvnvaner

Mental afslapning og større selvindsigt

Du får et stærkere og mere balanceret nervesystem

 

28059-Henriette-Dan-cropped_edited.jpg

Info

Henriette Dan

Torsdage kl. 17.00-18.30

Forløb på vej

900 kr. for 6 gange