top of page

Underviserne

IMG_3554 (1).jpg

Elin Karbech

Det jeg har lært i løbet af min livsrejse, brænder jeg for at give videre. En af de ting jeg har lært, er at vores krop er afsindigt intelligent. Derfor vil du opleve, at jeg i min undervisning taler direkte til din krop. Til dit åndedræt, dit nervesystem og måske også dit hjerte. Langsomt. Med omsorg.

Alt det din krop så krampagtigt holder på, holder den ofte på af frygt. De opspændinger eller smerter, den frygt har skabt - psykiske som fysiske - vil jeg gerne hjælpe din krop med at rumme. Jeg ved hvordan, fordi jeg har selv "været der". Min livsrejse har givet mig nogle ordentlige rutscheture og på et tidspunkt for jeg vild i tågen. Det er i dag er min største gave. For jeg kom igennem tågen mere vis end før og har i dag som Life & Mindfulness Educator, lært at videreformidle denne visdom, fra mit hjerte til dit. 

  • Facebook
Om Elin
henriette.jpeg

Henriette Dan

Jeg har prøvet lidt af det meste på det personlige plan. Også at miste fodfæstet for en stund. I dag er jeg dog landet med begge ben og ikke mindst hjerte på en solid og berigende grund af ro, balance, indsigt og dyb erkendelse af mig selv og mine muligheder. Dette i kombination med mine omfattende faglige uddannelser gør, at du er i de bedste hænder hos mig - og jeg møder dig i hjertet lige dér, hvor du er i livet. Jeg skaber et kærligt, trygt og tillidsfuldt rum og inviterer dig til at møde alt i dig og dit liv nysgerrigt og kærlig venligt.

Henriette er Life & Mindfulness Educator fra Akademiet for Mindfulness og Livsbevidsthed, Psykoterapeut fra ID Academy, MediYoga Instruktør fra MediYoga Danmark, HathaYoga-lærer fra Senses. Ved siden af undervisningen i Karbech, driver hun sin egen virksomhed med mindfulness, yoga og terapi. 

  • Facebook
Om Henriette
86971313_2683819015048211_29019773917923

Karina Viljoen

Jeg har selv fundet glæden ved Qigong og bruger det til at trække vejret helt ned i maven (især ved stressede situationer), som fysisk træning og det afhjælper min astma. Jeg vil gerne vise øvelser, der kan hjælpe andre med at få velvære og balance i livet.

Jeg er uddannet hos Torben Rif i PTCC.dk 

Certificeret i alle 3 moduler (2015-2018).

Certificeret Level 3 Qigong Instruktør hos Vibeke Fraling, Qigong Academy. 

Samt uddannet Børne Qigong Instruktør.

Til Qigong i Karbech får du et ugentligt frirum, fri for forventninger fra andre og unik kvalitetstid med dig selv.

Holdene er hyggelige og uformelle og der er plads til både sjov og alvor.

Om Karina
Anker 1
107823023_600494067248081_24652744540752

Magnus Kjær

Magnus har igennem en længere årrække fordybet sig i meditation og har derigennem fundet en kilde til ubetinget, indre fred.

Han ønsker at dele sine erfaringer med andre, hvorfor han har tilbudt at guide meditationer hos Karbech.dk, hvor han også tidligere har fungeret som facilitator. 

 

Til daglig underviser Magnus i musik på AOF og Mikkels Musikskole samt i privat regi.

Derudover optræder han med sin egen musik, både solo og sammen med sin søster, Julie.

 

Se mere på

www.magnuskjaer.com 

www.julieandmagnus.com

  • Facebook
bottom of page