tor. 20. aug. | Karbech DK

MediYoga "Prøvetime"

MediYoga betyder medicinsk yoga og er en terapeutisk meditativ yogaform, der udspringer af Kundalini Yoga og arbejder både på det fysiske, psykiske, mentale, hormonelle og spirituelle plan. Kom og prøv det en enkelt gang.
Man kan ikke længere tilmelde sig
MediYoga "Prøvetime"

Tid & sted

20. aug. 2020 17.00 – 18.30
Karbech DK, Omøvej 6A, 4700 Næstved, Danmark

Om eventet

Medicinsk, terapeutisk, meditativ

I  den stadigt mere stressfyldte verden vi lever i, er der brug for flere  effektive værktøjer til at skabe bedre balance i vores liv og dagligdag.

MediYoga er et særdeles  effektivt værktøj og velegnet til dig, der ønsker at gøre noget godt for  dig selv, din krop og dit sind og til dig, der har rygproblemer,  søvnbesvær, for højt blodtryk, et svækket immunforsvar, stress, kræft,  migræne, kroniske smerter, angst, depression eller andre fysiske og  psykiske udfordringer.

MediYoga betyder medicinsk yoga  og er en terapeutisk meditativ yogaform, der udspringer af Kundalini  Yoga og arbejder både på det fysiske, psykiske, mentale, hormonelle og  spirituelle plan.

Et MediYoga program indeholder flere elementer:

Vi starter og slutter med et  mantra. Vi laver åndedrætsøvelser, forskellige yogaøvelser, afspænding  og meditation. Mellem øvelserne er der korte hvil, så øvelsen kan  integrere sig i din krop og dit sind. Alle øvelserne udføres blidt og  kontrolleret og kan laves på en yogamåtte eller på en stol. Alle kan  være med. Der er tid til spørgsmål og delinger hver gang.

Åndedrættet spiller en  fundamental rolle i MediYoga. Ifølge yogaens filosofi indeholder  åndedrættet en vital kraft, kaldet prana. Åndedrættet er for de fleste  mennesker en ubevidst funktion. Men det kan ændres bevidst via  forskellige åndedrætsteknikker, som påvirker dit velvære. I MediYoga  bruger vi bl.a. åndedrætsøvelsen ”Lange dybe vejrtrækninger” igennem  hele yogaprogrammet.

MediYoga er udviklet i Sverige i  samarbejde mellem flere af de største hospitaler og Karolinska  Instituttet. Yogaen medregnes som behandlingsmetode ved mange svenske,  norske og amerikanske hospitaler på områder som f.eks. rehabilitering af  patienter med slagtilfælde og til hjerte- og kræftpatienter og  resultaterne er positive. 

Kom og prøv MediYoga, inden du tilmelder dig vores forløb med opstart den efterfølgende torsdag (d. 27. aug. 20).

Billetter
Pris
Antal
Total
 • MediYoga "Prøvetime"
  50 kr
  Moms Inkluderet
  50 kr
  Moms Inkluderet
  0
  0 kr
Total0 kr